За нас

„АСПАЗИЯ-92“ ООД е специализирана в производство и търговия на безалкохолни напитки. Заводът и централният офис се намират на територията на град София.

Компанията винаги се е стремяла да отговоря на нуждите на своите клиенти, като създава висококачествени напитки на добра цена. Това е и причината постоянно да инвестираме в нововъведения и технологични подобрения. Днес заводът разполага с изключително съвременна производствена база и модерна лаборатория, което позволява да извършваме непрекъснат мониторинг и контрол както върху суровините и материалите, така и върху продуктите, които произвеждаме. Доказателство за качеството на нашите продукти и работа ни е и сертифицирането ни през 2016 по международните стандарди на IFS.

Повод за гордост са седемте награди, присъдени на компанията от Асоциацията на Производителите на Безалкохолни Напитки в България. Но истинското удовлетворение от положения труд е признанието на лоялните и доволни клиенти, които са верни през годините на перфектния вкус и високото качество на напитките, които създаваме.

„АСПАЗИЯ-92” ООД осигурява работни места на близо 100 човека, към които винаги показва отговорно отношение и личностен подход. Освен като работодател, компанията се цени и като доставчик. Благодарение на коректния и открит подход към всички наши партньори, АСПАЗИЯ произвежда напитки както за българския пазар, така и за международния.

Още за нас

За АСПАЗИЯ-92

История

Мисия, визия, ценности