За нас

Начало » За нас

Уважаеми клиенти и партньори, добре дошли в света на ASPASIA.

 
„АСПАЗИЯ -92” ООД е българска компания специализирана в производство и търговия на безалкохолни напитки. Първото производство на напитки е през 1992 г. Заводът се намира на територията на град София.
 
Произвежданите от нас категории продукти са: газирани, негазирани безалкохолни напитки, студен чай, енергийни напитки и трапезна вода.
 
Компанията разполага с модерна производствена база - оборудвана с високотехнологични инсталации, съоръжения, бутилиращи линии и машини за издуване на бутилки.  Технологията на производство е съвременна, позволяваща постоянен мониторинг и контрол върху качеството на произвежданата продукция. Изградена е модерна лаборатория за изследване на суровини и готова продукция. Въведена е HACCP система за постоянен контрол на производствения процес.
 
Всяка съставка в нашите напитки е внимателно подбрана и точно дозирана. Суровините, които се влагат, са от утвърдени български и световни производители. На входа на нашето производство се осъществява строг контрол върху всички суровини и опаковки. Водата, с която произвеждаме се пречиства по метода на обратната осмоза, като в края на процеса се пропуска единствено молекулата на водата, което гарантира вкусна и кристално чиста вода.
 
Основната цел на компанията винаги е била да отговори на нуждите на своите клиенти, като създава висококачествени напитки на добра цена. Това е причината вече 22 години постоянно да се инвестира в проучване на пазара и в развитие на технологиите за производство на безалкохолни напитки.
 
Коректният и открит подход към всички наши партньори превръща компанията в търсен и ценен доставчик, както в България, така и в чужбина. 
Повод за гордост са седемте награди, присъдени на компанията от Асоциацията на Производителите на Безалкохолни Напитки в България. Но истинското удовлетворение от положения труд е от признанието на лоялните и доволни клиенти, които са верни през годините на перфектния вкус без калории.
 
През годините „АСПАЗИЯ - 92” ООД гради своят екип чрез високи критерии за професионализъм на всяко ниво. Когато отворите напитка с марка ASPASIA, ние гарантираме, че можете да разчитате на:
  • високо качество на продукта и вложените в него съставки;
  • перфектен вкус и ниска калоричност;
  • полезен, здравословен продукт, подходящ за цялото семейство;
  • богат вкус, който носи наслада, освежава и тонизира;
  • напитка, произведена с много любов и старание.
 
В наше лице можете да намерите един коректен партньор или просто да се доверите на качествен производител - ние произвеждаме, за да ви доставим удоволствие.
 
От екипа на ASPASIA
ASPASIA
Copyright 2012, ASPASIA